Centre de Psicologia i Ensenyament La Gavina

Atención psicológica, logopédica y del aprendizaje, dirigido a niños, adolescentes y adultos.

Teràpia de parella ( Article informatiu)

Què és una teràpia de parella? Si vaig al psicòleg els problemes amb la meva parella es solucionaran? Quines eines ens poden aportar per superar una “crisis”?.

Al nostre centre La Gavina hem trobat que són preguntes molt comuns davan diferents clients que es troben en un carrer sense sortida amb la seva parella, i volen fer el possible per salvar-la.

Uteaserbox_25072586n dels motius d’aquest article és poder donar a conèixer la funció d’una terapia de parella, i donar a conèixer els serveis del nostre equip envers aquest àmbit.

Les teràpies de parella són tan útils com necessaries en el moment en que la relació es comença a deteriorar, i s’han provat previament solucions a problemes sense éxit, quan la dificultat d’un problema és gran, i la parella no sap quins recursos ni solucions aportar, i sobretot davant un divorci. És precisament en aquest moment, on el terapeuta en aquest cas les psicòlogues del centre La Gavina de Parets, poden posar solucions als problemes sorgits en aquest tipus de situacions.

És el moment de plantejar-se la possibilitat que algú extern i professional els pugui donar un cop de mà.

La utilitat d’una teràpia de parella pot ser positiva per a expressar els pensaments interiors d’una persona, dintre d’un context terapèutic, que farà facilitar la comunicació entre els dos membres per poder arribar a un acord.

D’aquesta manera la parella també pot aprendre tècniques per a resoldre petits problemes que abans veien com montanyes, i mirar per un futur comú com a parella; totes aquestes tècniques i moltes més es disposen al centre psicològic La Gavina.

  • No dubteu en demanar-nos informació, estem a la vostre disposició: info@centrelagavina.com
  • Recordem que els socis amb carnet d’ADIMO tenen un descompte del 10% en tots els nostres serveis.

Cristina Castejón Santos
Centre de Psicologia i Ensenyament : La Gavina